4.2.12

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ....ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ... - YouTube

youtube.com20 Οκτ. 2011 - 7 λεπτά - Μεταφορτώθηκε από MrDIADIM
ΝΑ ΜΕ ΦΥΛΑΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.... ΕΛΛΗΝΑΣ ...

6 σχόλια:

Νimertis είπε...

όπως πάντα, η Λιάνα μοναδική... ρίγος... την καλησπέρα μου Ρένα... εύγε για την ανάρτηση

Ρένα είπε...

Ευχαριστώ πολύ Νημερτης.Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να αντιδράσουμε στην κοροϊδία που παίζεται στις πλάτες του λαού.

Apokalipsis999 είπε...

Και εγώ θα ντρεπόμουν αν έπαιρνα τα μισά από τσεπώνει η πλούσια Κανέλη που παριστάνει την κομμουνίστρια.
Το πολύ μπλα μπλα και φωνές δεν της δίνουν πάντα δίκιο!
Όπως λέει και η παροιμία «Σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει»!

(Ο παππούς μου είχε κάνει εξορία στη Γυάρο. Ενώ η «κομμουνίστρια» Κανέλη κάνει σουλατσάρει στα κανάλια...)

Ρένα είπε...

Ισως δεν το ξέρεις αλλά οι βουλευτές του ΚΚΕ τα μισά από τις αποζημιώσεις τα δίνουν στο κόμμα. Συμφωνώ κι εγώ ότι όλοι οι βουλευτές πρέπει να μειώσουν τις απολαβές τους όπως τις μείωσαν και σε μας. Αλλά αυτοί έφεραν τον τόπο σ'αυτή την κατάσταση.
Και από την δική μου οικογένεια γνωρίσαμε διωγμούς. Ο πατέρας μου αξιωματικός τραυματίστηκε πολύ βαριά στην Μικρασιατική καταστροφή και μετά τον τον φακελώσανε κι αυτόν και την οικογένειά του. Πάντως η Κανέλλη τα λέει καλά. Γνώμη μου. Την καλημέρα μου.

Μαρια Νικολαου είπε...

Tης τα δίνει το κράτος και τα παίρνει. Σ αυτή την περίπτωση όλοι θα τα έπαιρναν. Και ο Λαζόπουλος παίρνει 30 ευρώ το λεπτό παρακαλώ αλλά είναι με το λαό και φωνάζει. Γιατί στην τελική κάποιος πρέπει να φωνάζει. Οι άλλοι τα παίρνουν και δεν μιλάει κανείς. Κι όχι απλά δεν μιλάει αλλά καταστρέφουν και το λαό χωρίς καμιά απολύτως τσίπα. Πουλημένοι προδότες. Φασίστες του κερατά.
Ας μιλήσει και κάποιος. Μακάρι να ταν πολλοί σαν την Καννέλη. Εχει το θάρρος και τον τσαμπουκά που χρειάζεται . Οχι θράσσος που έχουν όλοι οι άλλοι καθούμενοι στα χρυσά τους σκαμπό, αλλά θάρρος. Κι αυτό ειναι που κάνει τη διαφορά.
Δεν πήγαν όλοι εξορία αλλά σίγουρα πολλοί από αυτούς που έζησαν κάτι τέτοιο τώρα ειναι με τους φασίστες. Πίστεψέ με ξέρω τέτοια άτομα. Πουλημένα γιατί εκτός από ενα κομμάτι ψωμί, η "τύχη" τους έδωσε και ένα κομμάτι χαβιάρι. Σώθηκαν απο την πεινα και την φτώχια και άλλαξαν αντιλήψεις. Πέντε να είχαμε σαν την Καννέλη
και κανέναν άλλο τούτος ο λαός θα ταν πιο μπροστά. Εστω και λίγο.
Σαφώς η άποψή μου. Δεν προσπαθώ ούτε και θέλω να την "περάσω" σε κανέναν άλλο. Είναι δική μου και τη σέβομαι.
Κάποιος πρέπει να μιλήσει. Κάποιος πρέπει να ουρλιάξει. Και για μένα , κάποιος πρέπει να δαγκώσει. Κι αυτός είναι ο ελληνικός λαός. Οσο περισσότερο ακούει, τόσο περισσότερο "φορτώνει'. Κάποια στιγμή θα τους πνίξουμε. Γιατί μόνο αυτό τους αξίζει...

Ρένα είπε...

Συμφωνώ Μαρία μου με την αποψή σου.
Αλίμονο αν φιμώσουμε και τις λίγες φωνές που ακούγονται στο κοινοβούλιο
τότε καλά θα κάνουν να παραιτηθούν, να πάνε στα σπίτια τους και να πάρει στα χέρια του ο λαός το δίκιο του.